Saturday, October 21, 2017

Changi House with Open and Permeable Living Space with Direct Relationship to the Surrounding Nature

September 27, 2015 Modern House Design


Changi House by Formwerks Architects
Description From Architects:
Given the need to house a multi-generational family of eleven within a relative small footprint, the key objective was to create open and permeable living space with direct relationship to the surrounding nature, while at the same time, designing for privacy. The floor plates were staggered to pack in more rooms and free up more area for communal spaces. The strategically placed circulation spine defines the threshold between the extroverted communal and introverted spaces.

Changi House with Open and Permeable Living Space with Direct Relationship to the Surrounding Nature
Read more…