Wednesday, February 10, 2016

MTV Offices Interior Design in Berlin

Posted by worldhouse on November 28, 2015

This MTV Networks Headquarters in Berlin. This work of Dan Pearlman, German creative agency. This redesign work of this MTV office.

MTV Offices Interior Design in Berlin

Description from Designer Dan Pearlman:
MTV Networks’ personnel can rejoice: with the redesigned and newly organized reception, meeting and break room areas at MTV headquarters, a long-held wish of employees becomes a reality and a once gloomy office complex on the Spree can finally function as the head offices.

dan pearlman was asked to perform their magic and created an “axis of inspiration” by opening up the entire center area on the first floor from the northern to the southern façade. Today the spacious atrium serves as a “Brand Garden” with seating for taking breaks or informal meetings, which can accommodate up to 250 employees.

Greater freedom of movement and an equal variety of unique as well as private retreat zones contribute to a better work-life balance at the workplace. Whether eating lunch in the Network Kitchen, in the Blue Lounge or in the Brand Garden under a stylized canopy of leaves, there are ample choices for taking time out during the workday. Fans of table tennis or table football can of course be found in the Sport Lounge.

MTV Offices Interior Design in Berlin

MTV Offices Interior Design in Berlin

MTV Offices Interior Design in Berlin

MTV Offices Interior Design in Berlin

MTV Offices Interior Design in Berlin

MTV Offices Interior Design in Berlin

MTV Offices Interior Design in Berlin

MTV Offices Interior Design in Berlin

MTV Offices Interior Design in Berlin

MTV Offices Interior Design in Berlin

Luxury Villa in Ljubljana, Slovenia by Groleger Arhitekti

Posted by worldhouse on November 8, 2015

Villa Castle was designed by Groleger arhitekti, located in Ljubljana, Slovenia.

Luxury Villa in Ljubljana, Slovenia by Groleger arhitekti
Villa Castle Exterior Design

Like the generous and small salon in the teach, the foremost interval in the building is a enormous and sharp opportunity usable as living opportunity, bedroom, cabinet, containing movable walls or screens. Read more…

Built a House in Cheviot Hills of Los Angele

Posted by worldhouse on October 22, 2015

Built in the Cheviot Hills of Los Angeles, California, the House on Kilrenney Avenue is a end result of the collaborative pains of IKONIKO and Becker General Contractors. Constructed using an existing solitary storey dwelling built in 1960, the residence preserved the existing building’s outer walls walls, floor chunk and foundations, tally any more storey and using contemporary supplies to enlarge the dwelling to suit the resident’s wishes and needs. The front part of the dwelling conventional a avant-garde outward show, while the backyard was appropriately extended to offer a area of leisure. The original arrangement of the dwelling served as a ignoble in support of the design of the residence. 12 feet frame-less tumbler walls surround the living scope from three sides, creating a panoramic platform offering views of the surrounding fertile vegetation. A wooden platform on the kitchen ceiling hides the ventilation scheme. The after that level of the back home shelters the bedrooms and the master bedroom has its own patio with the purpose of opens in the backyard, offering the inhabitants a luxurious stress-free.

Built a House in Cheviot Hills of Los Angele
Read more…

Sensualscaping by Atmos Studio

Posted by worldhouse on October 19, 2015

This is one of work from Atmos studio, Sensualscaping. If you want your home more beautiful and attractive this design might can help. As inspiration ideas or want to have home like this.

Sensualscaping by Atmos studio

Few Description from Atmos Studio:
The architecture echoes and mirrors the clients’ lifestyle, connecting the spaces of their various passions – cooking with entertaining, reading with writing, gardening with every aspect of everyday life. Read more…

Search Inspiring Home Design

Posted by worldhouse on October 13, 2015

This home from freshome readers, inspiring home design.
The inspiration and proposal behind the manage without bedroom project came from a strip of Fornasetti wallpaper we had. We framed it in the bathroom and leave it up higher than the bath. Used yellow to add a playful come into contact with. The dark grey walls worked really well as the place is quite not inconsiderable, it really creates such a cheerful,cosy effect in the space. Most items in the bedroom are upcycled pieces. The headboard we found on a dump place, we recently painted it black. The elevation schedule we found in a antique superstore it was a old linen box.The lockers were found in a pawn superstore, we had them powder coated and found the information on them by a car wader vending. Who says you can just have forty winks in the chief bedroom?

Search Inspiring Home Design
Inspiring Home Design
Read more…